Velkommen til

Rockebloggen

Her sydet det av kreativitet og musikk i mange forskjellige sjangere. Huset inneholdt et eget lydstudio, verksted, konsertlokale med scene og lydanlegg, samt de vanlige tilbudene man ofte finner på fritidsklubber (bordtennis, biljard, dart, diskotek med kiosk og DJ.)

Hurricane!

29/05/2022
Everyone in town remembers the last hurricane

Denne historien fant sted i Paradisbukta på vestre Stabbestad utenfor Kragerø sommeren 1991. Kragerø MC klubb skulle arrangere treff der ute og hadde spurt om vi gutta i Shotgun Sally kunne spille der på kvelden. Dette takket vi ja til. Det kan ei erindres hvor meget vi fikk i honorar, men det er en del andre ting som har brent seg fast....

Musikkskribenten Arne Asbølmo og undertegnede ble først kjent da han intervjuet meg for et webzine han drev som het "Melodic Hardrock Today". På den tiden spilte jeg i Smalltown Rockets og det var vår CD utgivelse "Boogiedown in tinseltown" som førte til at det ble gjort et intervju og omtale av plata. Senere var han på ferie i Kragerø og...

Historien som herunder er nedfelt etter hukommelsen må ha avstedfart en gang på høsten i 1991 eller `92. Det hele forløp en aften i kjelleren på Risør Hotell. Den lokale blues-og rock klubben arrangerte Jam Session og vi hadde fått lov til å ta turen ned for å teste ut noen låter på publikum. Med "vi" så mener jeg Perculator...

I et tidligere blogginnlegg skrev jeg om da jeg kjøpte den første TNT-plata på en platesjappe i Sandnes i 1982. Jeg ble fan umiddelbart!

Angie!

03/04/2022

Jeg husker ikke hvordan jeg havnet i denne situasjonen. Noen må ha tipset meg eller jeg kom over det i et blad eller noe sånt. Plutselig skulle jeg delta i en talentkonkurranse hvor premien var ........ ja, hva var den, egentlig? Ett års gratis medlemskap i gele-klubben? Jeg husker faktisk ikke...

Redrum!

07/02/2022

Jeg husker ikke nøyaktig når denne episoden fant sted, annet enn at det var helt på begynnelsen av 2000-tallet en gang. Det var originalbesetningen til Smalltown Rockets med Karl Oskar Olsen, Ken Louis Knudsen, Jonn Robert Trøite og meg selv som sammen kjørte sørover E18 og E39 mot Kvinesdal i vår lett gjenkjennelige rockmobile. Vi skulle spille på...

På begynnelsen av 90-tallet frekventerte en gjeng lokale musikere som kalte seg for RØLPELAGET jevnlig scenen på utestedet Lanternen i Kragerø. Eller Lampa, som det ble kalt på folkemunne. Vi var ofte innom der å hørte dem spille.

Det antas at hendelsesforløpet beskrevet av følgende nedtegnelser avstedfor i det herrens år 1981, men her kan jeg altså ta feil. Det kan ha hendt noe før.....eller etter.
www.rocketrollet.no
Powered by Webnode
Create your website for free! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Get started